Totul despre cumpărături

Cât costă transportul?

Pentru trimiterea cu posibilitate de monitorizare pe internet percepem cu 4,90 €. Plata se poate efectua în avans cu ramburs, prin transfer în contul bancar sau cu cardul bancar on-line. Celelalte costuri legate de expediere sunt achitate de către compania noastră.

La comenzile cu valoarea produselor depășind în urma tuturor reducerilor 49,90 €, taxa poștală și taxa de ambalaj nu se percep!

În cazul ofertelor promoționale, aceste condiții pot fi modificate fără specificarea motivului și pot fi înlocuite temporar cu alte condiții.

Cât costă transportul?

Cum pot plăti magneții?

Pentru fotomagneții de pus pe frigider puteți plăti prin câteva posibilități verificate:

Cardul de plată online - modalitate rapidă și sigură prin intermediul portalului de plată.

Plata prin tarnsfer - omanda o achitați prin transfer din contul dumneavoastră bancar.

Ramburs - produsele le plătiți în numerar la preluare de la compania de transport/factorul poștal.

Cum pot plăti produsele?

Când voi primi fotomagneții?

Pentru a avea o rezervă suficientă pentru fabricarea fotomagneților de pus pe frigider din fotografiile dumneavoastră, ne rezervăm maximum trei zile lucrătoare pentru fabricarea și expedierea produselor. În cazul în care vă alegeți plata în avans prin transfer bancar, socotim timpul pentru fabricație abia începând cu ziua înregistrării plății în contul nostru.

În legătură cu expedierea produselor informăm prin e-mail și mesaj SMS pe telefonul mobil pe care l-ați specificat în comandă. În mesaj veți afla și numărul recipisei trimiterii cu care puteți urmări coletul pe site-ul web al companiei de transport.

Când voi primi fotomagneții?

Trebuie să modific fotografiile înainte de imprimare?

În cazul în care vă modificați normal fotografiile, atunci știți cu siguranță în ce modalitate să faceți pozele mai frumoase. Însă dacă nu aveți nicio experiență cu modificarea fotografiilor, va fi mai bine să le trimiteți în starea inițială - noi ne vom îngriji întotdeauna la maximum de fotografiile dumneavoastră.

Nu trebuie să vă ocupați în prealabil nici de formatul fotografiei, decuparea propriu-zisă la dimensiunea adecvată o veți face simplu abia în cursul procesului de plasare a comenzii, direct pe website-ul nostru.

Fotografiile dumneavoastră încărcate de pe calculator, telefonul mobil sau direct de pe Instagram sau alte aplicații, le vom imprima cu grijă la cea mai înaltă calitate, pe hârtie fotografică semimată și le vom lipi pe folia magnetică flexibilă având grosimea de 0,4 mm.

Trebuie să modific fotografiile înainte de imprimare?

Pot reclama magneții?

Întotdeauna pentru noi este importantă satisfacția dumneavoastră maximă și vrem pentru clienții noștri tot ce este mai bun. În cazul în care, totuși, nu veți fi mulțumiți cu magneții noștri de pus pe frigider, atunci vă oferim condiții de reclamație dincolo de cele standard.

În cazul în care, din orice motiv, nu vă vor conveni produsele livrate de noi, pe care le-ați obținut de la noi? Nu-i nimic, în termen de până la 30 de zile ni le puteți trimite înapoi iar noi, fără întrebări inutile, vă vom restitui banii prin transfer în contul dumneavoastră.

Pot reclama magneții?

Unde găsesc informații suplimentare?

Înainte de cumpărarea propriu-zisă a magneților de pus pe frigider, studiați cu atenție și integral termenii și condițiile de comercializare. În același timp vă puteți uita cât de sigur gestionăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe care ni le-ați încredințat în timpul plasării comenzii. De asemenea, nu uitați să vă familiarizați cu fișierele cookies pe care le utilizăm cu regularitate în cadrul magazinului nostru online pentru simplificarea serviciilor oferite.

În cazul în care căutați informații mai detaliate, le puteți găsi în secția cele mai frecvente întrebări.

Unde găsesc informații suplimentare?

Poștale numai 4,90 €

Pentru toate trimiterile de corespondență obișnuită

În termen de până la 10 zile lucrătoare

Producem și livrăm rapid

Hârtie fotografică de calitate

Imprimăm pe hârtia fotografică semimată

Folii magnetice

Utilizăm folia magnetică