Cele mai frecvente întrebări în cursul fabricării magneților de pus pe frigider

Am pregătit pentru dumneavoastră lista cu cele mai frecvente întrebări referitoare la imprimarea și fabricarea fotomagneților de pus pe frigider, pe care ni le trimiteți și am încercat să răspundem la toate cu cea mai mare și cât mai detaliat. Aici este lista celor mai frecvente întrebări (FAQ):

Pentru o trimitere recomandată cu posibilitatea de monitorizare a acesteia percepem 4,90 €. Plata se face în avans prin transfer sau cu cardul de plată on-line.

La comenzile cu valoarea produselor depășind în urma tuturor reducerilor 49,90 €, taxa poștală și taxa de ambalaj nu se percepe. În cazul ofertelor promoționale, aceste condiții pot fi modificate fără specificarea motivului și pot fi înlocuite temporar cu alte condiții.

Fotomagneții de pus pe frigider se pot plăti prin câteva modalități verificate: cu cardul de plată online - modalitate rapidă și sigură prin intermediul portalului de plată ComGate, plata prin tarnsfer - comanda o achitați în avans prin transferul din contul dumneavoastră bancar în contul bancar german, sau cu ajutorul serviciului PayPal.

Pentru a avea o rezervă suficientă pentru fabricarea fotomagneților de pus pe frigider din fotografiile dumneavoastră, ne rezervăm maximum 10 zile lucrătoare pentru fabricarea și expedierea produselor. În cazul în care vă alegeți plata în avans prin transfer bancar, socotim timpul pentru fabricație abia începând cu ziua înregistrării plății în contul nostru. În legătură cu expedierea produselor informăm prin e-mail.

Din practica de lungă durată știm că, în majoritatea cazurilor, problema este de partea companiei de transport. Într-o serie întreagă de situații, apar probleme din cauza neremiterii înștiințării de depunere a trimiterii la poștă. În cazul în care vă alegeți trimiterea recomandată monitorizată, noi trimitem numărul recipisei prin e-mail cu linkul spre site-ul web al companiei de remitere, unde puteți urmări trimiterea. Astfel, puteți verifica dumneavoastră înșivă unde se află trimiterea dumneavoastră.

În cazul în care problema dumneavoastră persistă, luați legătura cu noi pe megnito@dokidoki.cz. Trimiterea recomandată pierdută o putem reclama în cazul neremiterii, de regulă, durata reclamației este de 21 de zile calendaristice.

Pentru pregătirea magneților de pus pe frigider sunt suficiente fotografiile din aparatele de fotografiat digitale și telefoanele mobile. Știm să procesăm fotografiile din Instagram și alte aplicații, este suficient să vă autentificați să alegeți pozele adecvate. Fotografiile propriu-zise nu trebuie să le adaptați în niciun fel în prealabil, decuparea la formatul adecvat o faceți simplu abia în cursul procesului de plasare a comenzii direct pe site-ul nostru web.

Fotografiile dumneavoastră le vom imprima la calitatea superioară pe hârtia fotografică semimată, după care, acestea se aplică pe folia magnetică flexibilă având grosimea de 0,4 mm. Folia magnetică se mută ușor și, simultan, nu deteriorează baza. Puterea magnetului este suficientă pentru prinderea pe frigider, hotă, tocul metalic al ușii etc.

Noi nu vă limităm deloc în ceea ce privește plasarea comenzii pentru fotomagneți. Depinde doar de dumneavoastră câți magneți de pus pe frigider cu fotografii proprii doriți să fabricăm pentru dumneavoastră.

Întotdeauna pentru noi este importantă satisfacția dumneavoastră maximă și vrem pentru clienții noștri tot ce este mai bun. În cazul în care, totuși, nu veți fi mulțumiți cu magneții noștri de pus pe frigider, atunci vă oferim condiții de reclamație dincolo de cele standard. În cazul în care, din orice motiv, nu vă vor conveni produsele livrate de noi, pe care le-ați obținut de la noi? Nu-i nimic, în termen de până la 30 de zile ni le puteți trimite înapoi iar noi, fără întrebări inutile, vă vom restitui banii prin transfer în contul dumneavoastră.

Nu ați găsit pe lista întrebărilor lista întrebărilor (FAQ) răspunsul la întrebare pe care l-ați căutat?
Nu-i nimic, scrieți-ne și noi vă vom trimite răspuns cât mai curând.

Poștale numai 4,90 €

Pentru toate trimiterile de corespondență obișnuită

În termen de până la 10 zile lucrătoare

Producem și livrăm rapid

Hârtie fotografică de calitate

Imprimăm pe hârtia fotografică semimată

Folii magnetice

Utilizăm folia magnetică